elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
JUDICI SUBORN TORREVIEJA

A judici sis homes, quatre d'ells policies, per demanar fins a 40.000 euros per llevar-los multes a Torrevieja

A judici sis homes, quatre d'ells policies, per demanar fins a 40.000 euros per llevar-los multes a Torrevieja
  • Els acusats, quatre d'ells agents de la Policia Local, suposadament alçaven denúncies i després les cobraven per mitjà d'intermediaris per quantitats d'entre 1.000 i 40.0000 euros

Un Tribunal Popular jutjarà hui sis homes, quatre d'ells agents de la Policia Local de Torrevieja, acusats d'un delicte de suborn en dos negocis d'hostaleria del municipi. Els investigats aprofitaven la seua condició per a demanar diners als amos dels establiments a canvi d'eliminar les multes i denúncies que ells mateixos suposadament havien emés abans.

Segons relata la interlocutòria de fets justiciables, entre agost i setembre de 2017, els processats van acudir a dos establiments de Torrevieja i van alçar actes per denúncies administratives. Després, els altres dos processats, en connivència amb els agents, demanaven quantitats que oscil·laven entre els 1.000 i els 40.000 euros. Tant els policies com els intermediaris es lucraven suposadamente de les denúncies, fet pel qual se'ls atribueix l'acusació del suborn. 

Un jurat popular serà l'encarregat de dirimir el judici, que comença hui en la Secció 7a de l'Audiència Provincial d'Alacant situada a Elx i la previsió de la qual és que es perllongue durant la setmana.

 

Pujar