Castellano

Batalla campal amb tres policies ferits a Torrevieja al negar-se una família a complir les mesures sanitàries

Batalla campal amb tres policies ferits a Torrevieja al negar-se una família a complir les mesures sanitàries
  • Els tres membres d'una família s'han abalançat sobre els agents, havent de ser reduïts pel grup de seguretat a l'complet

Agents de la Policia Nacional de l'Oficina de documentació de la localitat de Torrevella han resultat ferits per les lesions sofrides de les agressions rebudes pels membres d'una família que pretenia obtenir l'expedició de el document nacional d'identitat quan se'ls indicava que havien de complir les mesures de prevenció sanitàries vigents.

En aquest lloc són ateses diàriament centenars de persones per realitzar els seus tràmits documentals han de vetlar per la seguretat de les instal·lacions i de l'correcte funcionament de l'oficina d'atenció a el públic, els policies adscrits a aquesta unitat.

Durant la jornada de hui, s'ha presentat una família a través de cita prèvia amb la intenció d'expedir el DNI. A causa de la situació de pandèmia, la tramitació de cada document es realitza complint les normes establertes sobre el respecte del distanciament social, limitacions d'aforament i mesures de prevenció sanitàries orientades a la seguretat en l'accés i manteniment en l'interior de qualsevol establiment públic tancat .

Davant la insistència per part dels agents perquè els membres d'aquesta família mantingueren l'ordre i la distància de seguretat a l'interior de l'oficina, han estat increpats i insultats, negant-se a respectar les indicacions que se'ls comunicaven. A causa de el cas omís de les instruccions que els agents repetien en diverses ocasions a aquest nucli familiar s'han vist obligats a requerir la seua documentació i comminar l'abandonament de les instal·lacions pel risc que suposava aquest comportament, moment en què es van abalançar sobre els policies propinant cops i produint danys en el mobiliari del local, havent de ser reduïts pel grup de seguretat al complet.

Tres agents han hagut de ser atesos en un centre mèdic per les lesions que presentaven a l'espera de valoració.

Finalment han resultat detinguts tres integrants de la família per un presumpte delicte d'atemptat, lesions i danys, a més de ser proposats per sanció els cinc membres de la família per infringir la normativa sanitària i la llei de protecció de seguretat ciutadana per desobediència a l'autoritat.

Els arrestats, dos adults i un menor, han estat conduïts per una patrulla de la Guàrdia Civil de Torrevieja per a la seua posada a disposició de l'autoritat judicial i Fiscalia de Menors competent.

Pujar