elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Amparo Folgado (PP) negocia amb Vox a Torrent i rebutja abstindre's perquè governe Jesús Ros (PSOE)

Amparo Folgado (PP) negocia amb Vox a Torrent i rebutja abstindre's perquè governe Jesús Ros (PSOE)
  • La candidata a l'alcaldia per Partit Popular en el municipi respon al líder socialista sobre la petició de deixar governar a la força més votada: “Jo no li dic a ningú el que ha de fer”

Tot apunta al fet que Amparo Folgado (PP) es convertirà en la nova alcaldessa de Torrent després dels resultats electorals del passat 28M, on malgrat que el Partit Socialista va ser la força més votada, no va tindre majoria absoluta i la suma d'escons de PP i Vox sí que l'aconseguiria.

Davant aquesta situació, Jesús Ros, líder del PSOE a la ciutat, insinue a Folgado que hauria d'abstindre's i permetre-li un govern en minoria per ser la força més votada. Una petició a la qual la candidata a l'alcaldia de Torrent respon de manera rotunda. "Jo no li dic a un altre partit què fer i ningú em pot traslladar aquest fet, quan ell en 2015 va optar per unir-se amb una altra sèrie de forces. El Partit Socialista és l'últim que pot donar lliçons del que pot o deu fer cadascun i cada formació o persona és lliure de fer el que considere”.

Per això, Amparo Folgado ja ha iniciat converses amb Vox des d'una premissa molt clara, assegura “els resultats de les eleccions ens demanen que els dos partits ens posem d'acord per a conformar govern i governar. A més, admetem que hi ha un desig de canvi en la ciutadania i així es produirà”.

El cap dels populars a Torrent vol retornar la llum als torrentins amb una sèrie de mesures centrades en el seu benestar. “Apostarem per crear noves zones d'aparcament en solars que no estan ocupats, potenciar la cura dels majors, millorar la neteja i seguretat dels carrers i donar ajudes al comerç perquè els negocis es puguen assentar a Torrent” ha explicat.

Finalment, respecte a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol confia "que es repetiran els mateixos resultats que en les autonòmiques i Feijóo serà president d'Espanya perquè triant aquesta data Pedro Sánchez no ha pensat en els espanyols sinó en ell mateix".

Pujar