elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un alumne en cadira de rodes i la seua mare, ferits en fallar la rampa d'un autobús escolar a Torrent

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
  • La Conselleria ofereix la seua ajuda per a reclamar els danys a la empresa concessionària

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació s’ha posat a la disposició de l’alumne que va patir ahir un contratemps en un autobús de transport escolar, així com de la seua família, i els ha oferit assessorament legal “en cas que estimen oportú reclamar alguna classe de danys a l’empresa”.

Ha sigut l'associació d'Ampas (Fampa), la que ha denunciat aquest nou incident en un bus escolar, que ha deixat ferides a una mare i al seu fill en cadira de rodes en fallar la rampa elevadora de l'auutocar. Pel que sembla, la rampa va frenar de colp, caient el xiquet sobre la mare, que en intentar frenar la caiguda també va rebre un colp.

És una de les múltiples incidències que s'estan registrant amb la companyia d'autobusos adjudicatària del servei, que ha sigut expedientada per la Conselleria per no poder oferir el servei al no trobar conductors.

Des de la Conselleria s’han posat en contacte amb la família de l’alumne i se’ls ha oferit “suport emocional i acompanyament” a través de psicòlegs especialitzats, al mateix temps que s’han posat a la seua disposició per a acompanyar-lo i han contactat amb el seu centre educatiu, el CEE La Encarnación de Torrent. Tant l’alumne com la seua mare es troben en bon estat, segons s’ha confirmat a la Conselleria.

Així mateix, des de la Conselleria d’Educació es continua tramitant l’expedient de penalitats a l’empresa pels incidents registrats des de l’inici de curs, circumscrit a determinades rutes de la província de València. Per a l’expedient ja s’ha recaptat informació de la Direcció Territorial de València; la Inspecció; els mateixos centres, i la Policia, i es prosseguix amb el procés. De la resolució de l’expedient de penalitats es prendran les decisions oportunes.

Finalment, des de la Conselleria d’Educació s’ha sol·licitat també a l’empresa de busos un informe del que va succeir ahir.

Pujar