Castellano

Torreblanca sumarà noves millores al servei d'autobús a la platja durant l'estiu

Torreblanca sumarà noves millores al servei d'autobús a la platja durant l'estiu

    La Regidoria de Turisme de Torreblanca millorarà el servei d'autobús a la platja durant la temporada estival amb l'objectiu de seguir incrementant la seua qualitat sumant major quantitat de trajectes amb la continuïtat durant migdia, franja horària en la qual aquest estiu els autobusos no interrompran la prestació.

    Aquesta novetat s'afegeix a les millores incorporades en els dos anys anteriors a aquest servei de transport que uneix Torreblanca i Torrenostra. La reducció del preu del bitllet a la meitat passant d'1'50 a 0'75 €, l'augment de parades i freqüència i l'adaptabilitat de l'autobús per facilitar l'ús a persones discapacitades són els principals avanços en el servei.

    De fet, des de l'àrea de Turisme s'ha recordat l'augment considerable del nombre d'usuaris del servei després d'aquestes millores, ja que l'any passat es van triplicar amb una mitjana de 400 persones per jornada en els diferents trajectes diaris.

    El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'amb el conjunt de millores efectuades hem aconseguit afavorir l'ús d'aquest servei tan necessari durant els mesos d'estiu, per la qual cosa anem a seguir escoltant als seus usuaris per continuar millorant i oferir un servei de qualitat acord a la demanda ciutadana'.

    Pujar