Castellano

Torreblanca augmenta als 3.000 alumnes el nombre de visites escolars al Prat

Torreblanca augmenta als 3.000 alumnes el nombre de visites escolars al Prat

    La Regidoria de Medi Ambient de Torreblanca i la Fundació Global Nature han duplicat esforços i han augmentat fins als 3.000 el nombre d'alumnes que podran visitar l'Espai Natura i el parc natural El Prat durant aquest curs escolar 2018/19.

    Després de l'èxit de l'any passat, en el qual 1.200 estudiants de 24 centres educatius de primària, secundària i formació professional de la província van participar en les activitats ambientals, aquest any l'oferta s'ha ampliat amb l'objectiu d'atendre la demanda i donar a conèixer aquest entorn natural privilegiat.

    Es tracta de propostes ambientals gratuïtes en les quals els alumnes aprenen sobre els recursos naturals d'una manera lúdica i divertida, a més d'endinsar-se al parc natural.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha destacat que 'després del balanç positiu del curs passat aquest any hem volgut duplicar esforços per poder atendre al major nombre d'alumnes possible, ja que aquestes visites són una excel·lent manera de posar en valor el Prat i de conscienciar als més joves sobre la necessitat de protegir els espais naturals'.

    Pujar