9 de març de 2021 9/3/21

El PP proposa que Torreblanca compte amb el servei d'infermeria escolar

El PP proposa que Torreblanca compte amb el servei d'infermeria escolar - (foto 1)
  • Agut: “Aquesta proposta vol sumar voluntats per a oferir un servei que altres localitats com Benicàssim, Onda o Segorbe ja presten”

El Partit Popular de Torreblanca ha sol·licitat a través d'una moció que la localitat compte amb el servei d'infermeria escolar. Es tracta d'una aposta per la salut i la qualitat de vida dels veïns de Torreblanca que el PP ha elevat al ple perquè es pose en marxa.

La portaveu del PP, Tania Agut, ha explicat que “en les localitats en què s'ha posat en marxa, com Benicàssim, Onda o Segorbe, el servei està funcionant molt bé i, a més, compta amb l'aval del Col·legi Oficial d'Infermeria” per la qual cosa “seria interessant que tots els grups polítics apostaren per posar en marxa aquest servei”.

Agut considera que aquest servei beneficiaria als alumnes dels centres educatius de Torreblanca i també a les famílies, El servei d'infermeria escolar no sols és una aposta per millorar la salut, sinó els hàbits saludables i comptar amb professionals en els centres educatius amb programes centrats en els alumnes.

De fet, tal com ha considerat l'edil, “en un moment tan extraordinari com el que estem vivint com conseqüència de la pandèmia del coronavirus, la implantació d'aquest servei seria de gran ajuda per a definir i establir els protocols exigits pel COVID-19”.

Pujar