elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme fa una visita guiada pel municipi als participants del Taller d'Ocupació Marina Alta IX de Creama

Turisme fa una visita guiada pel municipi als participants del Taller d'Ocupació Marina Alta IX de Creama

  Els participants del Taller d'Ocupació Marina Alta IX de Creama, especialitat Promoció Turística i Atenció al Visitant, han dut a terme hui una visita guiada pel municipi de Teulada Moraira. Han sigut rebuts per l'alcaldessa, Rosa Vila i el regidor de Turisme i Comerç, Adrián Ruiz, en la Tourist Info Teulada Moraira. Aquesta activitat forma part de les pràctiques que estan realitzant l'alumnat en les oficines de turisme dels municipis que pertanyen al consorci.

  Per a poder visitar i respectar les restriccions imposades per la situació sanitària, el grup s'ha dividit en dos subgrups de cinc persones i una docent (l'especialitat compta amb una professora que imparteix les classes d'anglés i una altra que imparteix el certificat de professionalitat). La ruta ha sigut conduïda per l'alumne/treballador que està realitzant les pràctiques en la Tourist Info Teulada Moraira.

  La ruta s'ha desenvolupat al llarg del nucli urbà de Moraira, començant en el Bosc Urbà, recorrent després els llocs més emblemàtics, i finalitzant al Castell de Moraira amb la projecció de l'audiovisual la Pirateria i la Mar. Els participants han sigut obsequiats amb un set de material turístic informatiu i un detall promocional.

  Aquest Taller d'Ocupació, promogut per Creama i cofinançat per Labora, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, compta amb dues especialitats: Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials i Promoció Turística i Atenció al Visitant. Aquest taller ha permés contractar durant dotze mesos a 20 persones de la comarca, fet pel qual obtindran la titulació oficial corresponent.

  Creama, una vegada més, promou l'ocupació i la formació de qualitat a la Marina Alta.

  Pujar