elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme presenta les visites guiades d'estiu a Teulada Moraira

Turisme presenta les visites guiades d'estiu a Teulada Moraira
  MÉS FOTOS
  Turisme presenta les visites guiades d'estiu a Teulada Moraira - (foto 2)

  Aquesta acció s'inclou a una sèrie d'activitats realitzades per aquest departament que tenen la intenció de promocionar i visibilitzar totes les parts i secrets del nostre municipi d'una forma més amena i educativa. A aquestes activitats, se sumarà el festival jazz "Voramar".

  Les visites es dividiran en dies diferents pels dos nuclis del poble i són les següents amb les diferents característiques:

  Visita guiada: MORAIRA HISTÒRIES DE LA MAR

  Un recorregut per Moraira on es descobriran els racons amb més encants acompanyats de les seues històries marineres. La visita serà guiada i és gratuïta. Podran participar un mínim de 5 persones fins a un màxim de 20.

  Es realitzen els dijous i les dates són les següents:

  Juliol: 9, 16, 23 i 30

  Agost: 6, 13 i 27

  Setembre: 3 i 10

  L'eixida s'efectuarà des de la plaça de la Sort a les 20.00 h

  La inscripció ha de realitzar-se en l'Oficina de Turisme a través del telèfon 96 574 01 58 o per mail teulada@touristinfo.net

  Existeix la possibilitat de fer les visites en anglés i/o francés sempre que se sol·licite i el grup tinga un mínim de 5 persones.

  Visita teatralitzada TEULADA: HISTÒRIES D'UN PREDICADOR

  La visita, recorrerà els carrers del nucli antic de Teulada que mostrarà els seus encants a través d'una obra teatralitzada en llengua espanyola per mostrar la història del paratge d'una forma més divertida. Aquesta, serà guiada i és gratuïta. Podran participar un mínim de 5 persones fins a un màxim de 20.

  Es realitzen els divendres i les dates són:

  Juliol: 10, 17, 24 i 31

  Agost: 7, 14 i 28

  Setembre: 4 i 11

  L'eixida serà des de la plaça de l'Ajuntament de Teulada a les 20.00h

  La inscripció ha de realitzar-se en l'Oficina de Turisme a través del telèfon 96 574 01 58 o per mail teulada@touristinfo.net

  Pujar