elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada posa en marxa Sengles Saludables pel municipi per a fomentar l'exercici i conéixer millor l'entorn

Teulada posa en marxa Sengles Saludables pel municipi per a fomentar l'exercici i conéixer millor l'entorn
  MÉS FOTOS
  Teulada posa en marxa Sengles Saludables pel municipi per a fomentar l'exercici i conéixer millor l'entorn - (foto 2)

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha posat en marxa un projecte de Sengles Saludables pel municipi; tres rutes de diferent nivell i distància que es poden recórrer caminant, corrent o amb bicicleta.

  Esports ha volgut aprofitar la festivitat de Sant Blas per a inaugurar aquestes sendes, diumenge que ve, 2 de febrer, a les 09.30 hores des de la Plaça del VI Centenari. En aquesta inauguració es podran recórrer cadascuna de les tres rutes amb un guia que donarà totes les explicacions necessàries.

  La primera ruta, amb una distància de 2.5 quilòmetres i una duració aproximada de mitja hora, comença en la Plaça VI Centenari i transcorre pel carrer mèdic José Pitarch, camí de la Font de l'Horta, sendera fluvial del Barranc de la Font l'Horta i es torna al punt d'inici.

  La segona de les propostes és de 8 quilòmetres, amb un desnivell d'uns 200 metres i es calcula que es recorre en una hora i mitja aproximadament. També part de la Plaça VI Centenari i el seu recorregut és: carrer mèdic José Pitarch, camí de la Font de l'Horta, camí del Pas, camí els Ollers, camí del Pouet del Moro, camí del Boticari, camí de la Font de l'Horta i sendera fluvial del Barranc de la Font de l'Horta.

  Finalment, s'ha dissenyat una ruta de 12 quilòmetres, amb un desnivell de fins a 350 metres, i una duració d'unes tres hores amb el següent recorregut: carrer mèdic José Pitarch, camí de la Font de l'Horta, camí del Pas, carrer Benimodo, carrer Benigànim, carrer Pagell, camí Buseit, carrer Sorell, camí de Diego Caldo, camí del Pouet del Moro, camí del Boticari, camí de la Font de l'Horta, sendera fluvial del Barranc de l'Horta.

  “Amb aquestes sendes volem fomentar el coneixement de la nostra localitat i els hàbits saludables. Hem començat per aquestes tres, que transcorren per Teulada i estem ja en procés de disseny d'altres tres des del nucli urbà de Moraira, amb eixida i arribada al bosc urbà situat darrere de la platja de la Butllofa.

  Pujar