elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira inicia els protocols per a poder realitzar test als empleats públics essencials

Teulada Moraira inicia els protocols per a poder realitzar test als empleats públics essencials

  L'Ajuntament de Teulada Moraira ha iniciat les gestions per a poder realitzar test de COVID-19 als empleats públics essencials. Una mesura que contribuirà a la seguretat tant dels treballadors municipals com de la població i evitarà la propagació del virus.

  El Consistori s'ha posat en contacte amb la Conselleria de Sanitat per a consultar els protocols a seguir per a poder realitzar aquestes proves, és la Conselleria de Sanitat qui ha de certificar-les.

  L'Ajuntament, una vegada tinga les autoritzacions pertinents, realitzarà les proves als empleats públics essencials, que estan treballant dins de l'Estat d'Alarma, i són per tant els de major risc. Després, quan comence el desconfinament, l'objectiu és fer-los a la resta dels treballadors públics.

  “Des de l'Ajuntament hem seguit sempre les indicacions de la Conselleria en matèria de seguretat i salut davant la crisi sanitària. La realització de test és una mesura més per a garantir la salut pública, i per això la posarem en marxa, però ho farem sempre sota les directrius que ens mane Conselleria, perquè aqueixos test tinguen tota la validesa. Esperem que més endavant es puga fer els test a la resta de la població. Dissabte passat així ho vam explicar en la reunió amb els portaveus de la resta de partits. ”, ha comentat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira. 

  Pujar