1 de juny de 2020 1/6/20

Teulada Moraira col·labora amb el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta

Teulada Moraira col·labora amb el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Teulada Moraira col·labora amb el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta - (foto 2)

  El Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta ha iniciat la seua XXIV edició i ha obert el termini d'inscripció. Aquest certamen, organitzat pel Grup Nodrissa, amb la col·laboració de diferents entitats entre les quals es troba l'Ajuntament de Teulada Moraira, és tot un referent a la comarca i té com a objectiu normalitzar la lactància materna en la societat a través de l'art de la fotografia, mostrant imatges de mares en actitud d'alletar.

  Podrà participar qualsevol persona major d'edat i presentar quatre fotografies, que han de ser inèdites. Les fotografies han de mostrar imatges de lactància materna, en les quals apareguen mares alletant als seus filles o fills, en situacions diverses. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 31 de març i es farà a través de la web www.grupnodrissa.org.

  L'Ajuntament de Teulada Moraira patrocina el premi ‘Alletar a més d'un fill o filla’ dotat amb 400 euros. En total s'entregaran 17 premis de diferents categories. El primer premi serà de 1.000 euros i el segon de 600 euros.

  “Un any més participem en aquest certamen que és ja tot un referent a la nostra comarca. Una bonica iniciativa que visibilitza un acte tan natural com és la lactància materna. Gràcies a aquest concurs es normalitza aquesta pràctica” ha comentat Mamen Botija, regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat de l'Ajuntament de Teulada Moraira.

  Pujar