elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira col·labora amb el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta

Teulada Moraira col·labora amb el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta
  MÉS FOTOS
  Teulada Moraira col·labora amb el Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta - (foto 2)

  El Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta ha iniciat la seua XXIV edició i ha obert el termini d'inscripció. Aquest certamen, organitzat pel Grup Nodrissa, amb la col·laboració de diferents entitats entre les quals es troba l'Ajuntament de Teulada Moraira, és tot un referent a la comarca i té com a objectiu normalitzar la lactància materna en la societat a través de l'art de la fotografia, mostrant imatges de mares en actitud d'alletar.

  Podrà participar qualsevol persona major d'edat i presentar quatre fotografies, que han de ser inèdites. Les fotografies han de mostrar imatges de lactància materna, en les quals apareguen mares alletant als seus filles o fills, en situacions diverses. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 31 de març i es farà a través de la web.

  L'Ajuntament de Teulada Moraira patrocina el premi ‘Alletar a més d'un fill o filla’ dotat amb 400 euros. En total s'entregaran 17 premis de diferents categories. El primer premi serà de 1.000 euros i el segon de 600 euros.

  “Un any més participem en aquest certamen que és ja tot un referent a la nostra comarca. Una bonica iniciativa que visibilitza un acte tan natural com és la lactància materna. Gràcies a aquest concurs es normalitza aquesta pràctica” ha comentat Mamen Botija, regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat de l'Ajuntament de Teulada Moraira.

  Pujar