6 de juliol de 2020 6/7/20

Teulada Moraira celebra Santa Cecilia amb concerts, una taula redona i el ‘IX éConcurs de Joves Intèrprets’

Teulada Moraira celebra Santa Cecilia amb concerts, una taula redona i el ‘IX éConcurs de Joves Intèrprets’ - (foto 1)

  Teulada Moraira celebrarà la festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics, amb diferents activitats que ha organitzat l'Agrupació Musical Cultural de Teulada amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Auditori. Els actes començaran el divendres 8 de novembre.

  El ‘IX é Concurs de Joves Intèrprets’ serà la primera de les activitats commemoratives de Santa Cecilia. Tindrà lloc el divendres 8 de novembre a les 17.00 hores en el local d'assaig de l'Agrupació Musical Cultural de Teulada. El dissabte, dia 9 de novembre, se celebrarà un concert de música de cambra i solistes ‘Amalgama sonor’, a càrrec dels músics de la AMCT, a les 19.00 hores en el Auditori. Les entrades tindran un preu de 7 euros.

  El diumenge dia 10 s'ha organitzat una taula redona ‘Històries de la nostrahistòria: els primers directors. A les 18.00 hores en el local d'assaig. Les activitats continuaran el dia 15, divendres, a les 20.00 hores amb un concert a càrrec de la Banda Juvenil del Centre Artístic de Xábia i la Banda Juvenil de l'Agrupació Musical Cultural de Teulada. Serà en el Auditori amb entrada lliure.

  El Concert de Santa Cecilia serà el dissabte 16 de novembre a les 19.00 hores, en ell es llegirà l'acta i s'entregarà el guardó de la XVIII edició del premi ‘Vicente Mas’. El concert finalitzarà amb el cant a Santa Cecilia.

  El diumenge es tancaran els actes de la patrona dels músics amb una despertada i la recollida dels nous músics, a les 9.00 hores. A les 12.00 hores es recollirà a la padrina de la banda, Vicenta Mari Morell i després d'això es traslladarà la imatge de Santa Cecilia fins a l'església. A les 12.30 hores se celebrarà missa cantada per la Coral Teuladina.

  Pujar