elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira celebra Santa Cecilia amb concerts, una taula redona i el ‘IX éConcurs de Joves Intèrprets’

Teulada Moraira celebra Santa Cecilia amb concerts, una taula redona i el ‘IX éConcurs de Joves Intèrprets’

  Teulada Moraira celebrarà la festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics, amb diferents activitats que ha organitzat l'Agrupació Musical Cultural de Teulada amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Auditori. Els actes començaran el divendres 8 de novembre.

  El ‘IX é Concurs de Joves Intèrprets’ serà la primera de les activitats commemoratives de Santa Cecilia. Tindrà lloc el divendres 8 de novembre a les 17.00 hores en el local d'assaig de l'Agrupació Musical Cultural de Teulada. El dissabte, dia 9 de novembre, se celebrarà un concert de música de cambra i solistes ‘Amalgama sonor’, a càrrec dels músics de la AMCT, a les 19.00 hores en el Auditori. Les entrades tindran un preu de 7 euros.

  El diumenge dia 10 s'ha organitzat una taula redona ‘Històries de la nostrahistòria: els primers directors. A les 18.00 hores en el local d'assaig. Les activitats continuaran el dia 15, divendres, a les 20.00 hores amb un concert a càrrec de la Banda Juvenil del Centre Artístic de Xábia i la Banda Juvenil de l'Agrupació Musical Cultural de Teulada. Serà en el Auditori amb entrada lliure.

  El Concert de Santa Cecilia serà el dissabte 16 de novembre a les 19.00 hores, en ell es llegirà l'acta i s'entregarà el guardó de la XVIII edició del premi ‘Vicente Mas’. El concert finalitzarà amb el cant a Santa Cecilia.

  El diumenge es tancaran els actes de la patrona dels músics amb una despertada i la recollida dels nous músics, a les 9.00 hores. A les 12.00 hores es recollirà a la padrina de la banda, Vicenta Mari Morell i després d'això es traslladarà la imatge de Santa Cecilia fins a l'església. A les 12.30 hores se celebrarà missa cantada per la Coral Teuladina.

  Pujar