elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Joventut Teulada Moraira posa el seu servei de gabinet psicològic a la disposició de la població

La Regidoria de Joventut Teulada Moraira posa el seu servei de gabinet psicològic a la disposició de la població

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la seua Regidoria de Joventut, posarà a la disposició de la població els serveis del seu gabinet d'atenció psicològica que atén de normal casos de drogodependències en diferents àmbits: escolar, familiar i comunitari. Aquest gabinet estarà a disposició, de manera telemàtica, per a casos d'ansietat i altres trastorns derivats del confinament decretat per l'Estat d'Alarma.

    Aquest servei busca a ajudar a la ciutadania que es trobe afectada per aquesta crisi sanitària, ja siga en casos d'ansietat, com suportar la malaltia, pèrdues etc. Serà un servei gratuït amb dies determinats, com estava establit per als joves, al qual es pot contactar mitjançant correu electrònic (juventud@teuladamoraira.org) o telèfon (965 213 626). Els dies que estarà disponible són: 26 de març, 2, 7 i 16 d'abril de 18.00 a 20.00 hores. .  Una vegada es contacte s'ha d'especificar que es crida pel servei de l'Ajuntament de Teulada Moraira i sol·licitar parlar amb Belén. És imprescindible fer ús del servei en l'horari indicat, ja que és el servei que tenia contractat Joventut.

    “El departament de Joventut disposa d'un servei d'atenció psicològica per a joves que considerem, amb el moment que estem travessant, és important que puga posar-se a la disposició de tota la ciutadania per a tractar qualsevol tema derivat de la crisi sanitària. Els professionals que ho atenen podran guiar i ajudar a qui ho requerisca”, ha comentat Aitor LLobell, regidor de Joventut.

    Pujar