elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es posa en marxa el projecte AFICWEB que l'Ajuntament de Teulada impulsa des del Portal del Comerciant per a reactivar l'economia local

Es posa en marxa el projecte AFICWEB que l'Ajuntament de Teulada impulsa des del Portal del Comerciant per a reactivar l'economia local

  L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través del seu Portal del Comerciant, ha posat en marxa una iniciativa per a reactivar l'economia local, el projecte AFICWEB que permet als comerciants de la localitat tindre la seua pròpia web personalitzada.

  Els comerciants de Teulada Moraira podran tindre la seua pròpia web amb la informació més rellevant del seu negoci, productes, promocions i serveis. Si el comerç ja disposa de web podrà ser complementària d'aquesta i servir per a incrementar el posicionament en cercadors i per tant, les possibilitats de localització del comerç per part de possibles compradors.

  Per a formar part d'aquest projecte caldrà entrar  en https://teulada.portaldelcomerciante.com/. Una xarxa de comerç de proximitat  de la Comunitat Valenciana, un servei gratuït de la Xarxa AFIC, de la Conselleria de Comerç, per a tots els comerços i empreses dels municipis del consorci.

  Des de Creama Teulada-Moraira es considera una oportunitat disposar de pàgina web i estar preparat per a una nova manera de vendre i oferir els productes i serveis.  Per a obtindre més informació pot posar-se en contacte amb la Tècnic Afic- Creama Teulada-Moraira al telèfon 96 649 16 09 o els correus  adl@teuladamoraira.org o ggarcia@creama.org.

  Aquesta iniciativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica Local que l'Ajuntament de Teulada Moraira ha dissenyat amb l'objectiu de minimitzar l'impacte de la COVID-19 en comerços i autònoms.

  “Volem animar als comerciants de Teulada Moraira a formar part d'aquesta xarxa, una oportunitat única per a tindre una web i promocionar-se. En aquests moments el comerç online i la visibilitat en la xarxa és imprescindible, i gràcies a aquest projecte el nostre xicotet comerç compta amb les eines necessàries i gratuïtes per a això”, ha comentat Adrián Ruiz, regidor de Comerç de Teulada Moraira.

  Pujar