elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

55 persones acudeixen a donar sang a Teulada Moraira

    55 persones van acudir dijous passat a la donació de sang especial organitzada per Ajuntament de Teulada Moraira amb la col·laboració del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Davant l'actual crisi sanitària és molt necessària la sang i les donacions es realitzen seguint estrictes protocols de seguretat.

    La solidaritat dels veïns de Teulada Moraira es va veure reflectida en les 55 persones que van acudir a donar; 49 donacions van ser efectives, ja que alguna es va rebutjar per motius de salut, la qual cosa suposa 22 litres de sang. Quatre de les persones donaven sang per primera vegada. 

    “Volem agrair a tots els nostres veïns que col·laboraren amb aquesta donació de sang, són temps difícils, i es continua necessitant molta sang per a poder salvar vides; aproximadament 250 unitats al dia a la província. Vull animar als nostres veïns a participar en la pròxima donació, els professionals estan seguint uns estrictes protocols i és totalment segur fer-ho. Un gest altruista que pot ajudar a molta gent”, ha comentat Mamen Botija, regidora de Sanitat.

    Pujar