elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira rep la visita de la MACMA

L'Ajuntament de Teulada Moraira rep la visita de la MACMA
  • Per a la difusió del mapa cultural de la Marina Alta en una campanya d'assessorament tècnic als municipis

El Regidor de Turisme, Adrián Ruiz s'ha reunit amb la tècnica de Patrimoni de la MACMA, Nuria Gómez Bolufer per a mostrar la reedició del mapa cultural i patrimonial de la Marina Alta.

El mapa és un projecte de fa quasi dos anys en el qual ha participat l'Ajuntament de Teulada Moraira, que va suposar la materialització d'un recurs cartogràfic propi i que compta amb una potencialitat didàctica que ha sigut explotada tant en els centres docents com als pobles de la comarca en successives presentacions d'aquesta iniciativa de conscienciació del territori.

També es va aprofitar la reunió per a informar i assessorar sobre els serveis i el pla de treball actual de la Mancomunitat, el qual inclou intervencions com el dossier Fet a mà, Fet a la Marina: un projecte de fira artesana i mercat de la terra comarcal que es presentarà pròximament i que sintetitza els valors de desenvolupament del territori que s'han explorat en les cinc edicions de la fira comarcal.

El mapa quedarà distribuït completament durant el mes de juliol per tots els pobles de la comarca coincidint amb l'inici de la campanya turística estival marcada per l'empremta i restriccions de la COVID-19 apostant pel turisme cultural i sostenible, valors que l'Ajuntament comparteix i secunda. Els mapes poden trobar-se en la nostra Oficina de Turisme.

Pujar