elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament llança la campanya “COMPRA I GAUDEIX A TEULADA MORAIRA, TOTS GUANYEM” per a reactivar el comerç local

L'Ajuntament llança la campanya “COMPRA I GAUDEIX A TEULADA MORAIRA, TOTS GUANYEM” per a reactivar el comerç local

  L'Ajuntament de Teulada a través de l'ADL/AFIC Creama Teulada-Moraira i amb la col·laboració d’ AECO, ha elaborat la campanya Compra i gaudeix a Teulada Moraira, tots guanyem, amb el propòsit de promoure la reactivació del comerç local al llarg dels pròxims mesos. A través d'aquesta campanya de dinamització econòmica es pretén atenuar l'impacte econòmic del Covid-19 impulsant l'activitat econòmica en el municipi, dins del Pla de Reactivació Econòmica, propiciar la mobilitat de clients dins del municipi i incentivar el consum en el comerç i hostaleria local afavorint així les vendes, el manteniment de l'activitat empresarial i l'ocupació.

  Els “Compra i Gana” consisteixen en el fet que Per cada compra en els establiments adherits a la campanya, es farà lliurament d'un o diversos “Compra i Gana” als seus clients en funció de l'import de la compra realitzada.

  Els Compra i Gana premiats només es podran descomptar / aplicar en el mateix comerç on ha resultat premiat i en una pròxima compra.

  Les targetes no premiades entraren en el sorteig que es realitzarà en el saló de plens de l'Ajuntament l'1 de setembre.

  Per a més informació, bases i sol·licitud de participació, poden consultar en el següent enllaç: https://bit.ly/2C9lHL9

  Els establiments interessats a adherir-se a aquesta promoció podran realitzar-ho des del 15 de juliol fins al 28 de juliol a través de la seu electrònica.

  Pujar