elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esports posa en marxa l'Escola de vela municipal per a xiquets de 7 a 18 anys

Esports posa en marxa l'Escola de vela municipal per a xiquets de 7 a 18 anys
  MÉS FOTOS
  Esports posa en marxa l'Escola de vela municipal per a xiquets de 7 a 18 anys - (foto 2)

  La Regidoria d'Esports de Teulada Moraira ha posat en marxa l'Escola de vela municipal, una iniciativa que busca acostar els esports nàutics als xiquets i joves de la localitat en col·laboració amb el Club Nàutic de Moraira.

  El regidor d'Esports, Adrián Ruiz; el president del Club Nàutic de Moraira, Vicente Oller; el vocal d'esports del club, Pedro Martínez i el gerent i directora tècnica del Centre de Vela & Remo Andrés Rivero i Blanca Vilanova han presentat aquest matí en les instal·lacions del Centre de Vela & Remo del Club Nàutic Moraira aquest projecte.

  Aquesta escola està destinada a xiquets de 7 a 18 anys i es desenvoluparà entre els mesos de gener i maig en horari de caps de setmana, dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 hores, a raó de dos caps de setmana al mes. Els assistents aprendran a manejar embarcacions o perfeccionaran el seu maneig en cas de ja tindre nocions de navegació.

  S'ofereixen 18 places a un preu de 135 euros per temporada, com la resta de les escoles esportives. La inscripció s'obrirà el pròxim 6 de gener en el SIT. L'Escola de Vela Municipal estarà dins del catàleg d'escoles esportives del municipi per a la temporada 2020 – 2021. 

  “El nostre municipi ha de viure de cara a la mar, i els esports nàutics han de ser part de l'oferta esportiva que oferim als nostres xiquets i joves. Estem convençuts que aquesta escola serà un èxit, i en ella no sols aprendran a portar embarcacions, sinó el respecte per la mar, el medi ambient i els valors esportius”, ha comentat Adrián Ruiz, regidor d'Esports.

  Així mateix, Pedro Martínez, vocal d'esports del Club Nàutic Moraira ha transmés el seu agraïment a la Regidoria d'Esports per donar suport al treball que venia desenvolupant el Centre de Vela & Remo del club en els últims anys.

  Pujar