elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esports canvia la gespa del camp de futbol 7 del Poliesportiu Els Sorts de Moraira

Esports canvia la gespa del camp de futbol 7 del Poliesportiu Els Sorts de Moraira
  MÉS FOTOS
  Esports canvia la gespa del camp de futbol 7 del Poliesportiu Els Sorts de Moraira - (foto 2)

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha canviat la gespa del camp de futbol 7 del Poliesportiu Els Sorts de Moraira. La gespa es trobava en mal estat, la qual cosa havia provocat caigudes i lesions i era necessari una substitució.

  L'actuació ha tingut un cost de 31.048,60 euros i s'ha realitzat en tan sols 10 dies. En aqueix període de temps els xiquets han mantingut els seus entrenaments en altres pistes del mateix complex esportiu. L'obra va finalitzar dilluns passat i la pista torna a estar en ús.

  Els treballs realitzats han sigut la retirada de l'anterior gespa, el allisament i farcit de l'arena i el cautxú de base, la posada de la nova gespa artificial i les línies que delimiten el camp, de 5 centímetres de gruix, que estan fabricades amb el mateix material que la gespa.

  A més de permetre una millora en el joc, aquesta substitució ha tingut un component ecològic. La gespa retirada s'ha utilitzat per a cobrir camps de tarongers i part de finques d'alguns veïns que el van sol·licitar. Aquest material, totalment biodegradable, evita el creixement de males herbes i per tant l'ús de pesticides i altres agents químics.

  “La seguretat és primordial en l'Esport, el bon estat de les instal·lacions esportives és imprescindible per a evitar lesions i afavorir el bon joc. Per això, des de la Regidoria d'Esports estem treballant en el manteniment i substituir o canviar els llocs que es troben en males condicions”, ha comentat Adrián Ruiz, regidor d'Esports.

  Pujar