elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CREAMA Teulada Moraira reforça la seua atenció telemàtica durant l'Estat d'Alarma i atén més de 170 consultes

CREAMA Teulada Moraira reforça la seua atenció telemàtica durant l'Estat d'Alarma i atén més de 170 consultes

    L'ADL CREAMA Teulada Moraira ha reforçat la seua atenció online a la ciutadania després de la declaració de l'Estat d'Alarma, al no poder prestar-la de manera presencial. Aquest servei ha atés més de 170 consultes relacionades amb la crisi sanitària i ha posat en marxa iniciatives per a fomentar el comerç local.

    En total s'han atés 80 consultes dins de l'àrea d'ocupació; 60 sobre tràmits amb Labora, SEPE i l'Agència de Col·locació de CREAMA i 20 sol·licitant informació sobre la demanda d'ocupació. En l'àrea d'empresa han sigut 90 les consultes; 46 sobre informació integral, tràmits d'ajudes a empreses i autònoms, 10 d'informació sobre horaris, 3 tràmits d'ajudes a nous emprenedors, 5 de formació online i 26 d'altres assumptes.

    La web de CREAMA i les xarxes socials informen puntualment sobre totes les mesures relacionades amb el COVID-19, s'han obert dos apartats un dirigit a comerciants i un altre a pimes. S'està oferint suport i assessorament a comerciants i empresaris.

    A més, s'ha posat en marxa la iniciativa "El Comerç local més a prop que mai", on s'ofereix un llistat dels comerços essencials que ofereixen servei a domicili, especialment per a persones majors i amb problemes de mobilitat.

    Pujar