elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

14 alumnes de Teulada Moraira formaran part de l' Escola d'Emprenedors de la Marina Alta

14 alumnes de Teulada Moraira formaran part de l' Escola d'Emprenedors de la Marina Alta

  14 alumnes de Teulada Moraira formaran part de l'Escola d'Emprenedors de la Marina Alta en la seua cinquena promoció. En total seran 35 joves dels municipis de Calp, Benissa i Teulada Moraira els qui integraran aquest grup. La iniciativa sorgeix de les regidories de joventut de les tres localitats i la Diputació d'Alacant amb la col·laboració d'entitats com l'Hospital Marina Salut i Fernández Asesores i advocats que patrocinen les beques de formació.

  Més de 400 joves de 4t de l'ESO, 1r i 2n de batxillerat, pertanyents a aqueixos municipis, han participat en uns tallers impartits en els seus institut son han pogut, d'una banda, aprendre la importància de l'actitud emprenedora davant la vida, i per un altre, descobrir la funció de la passió i el talent com a motors d'èxit professional i felicitat personal. Els tallers s'han impartit en els IES Josep Iborra, IES Ifach i IES Teulada.

  L'Escola de Joves Emprenedors de la Marina Alta s'inaugurarà divendres que ve, 8 de novembre, en el Centre d'Excel·lència de Benissa. Els alumnes seran becats i participaran en l'escola de forma gratuïta.

  L'objectiu d'aquesta escola és promoure la cohesió entre el sector públic, el sector privat i la comunitat educativa per a ajudar els adolescents i joves de 14 i 20 anys, a desenvolupar el seu potencial a través de l'educació financera i l'emprenedora.

  A més de la formació setmanal, l'Escola de Joves Emprenedors té com a missió acostar l'educació financera i l'emprenedora a totes les persones i durant l'any realitzarà tot tipus d'activitats i esdeveniments, que seran obertes a tota la comunitat i per a totes les edats.

  Aquesta iniciativa està sufragada en part per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada amb un cost de 4.500 euros.

  Pujar