elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Termòmetres a la baixa i fortes ratxes de vent: el temps en la Comunitat Valenciana per al primer dia de març

Termòmetres a la baixa i fortes ratxes de vent: el temps en la Comunitat Valenciana per al primer dia de març
  • L'AEMET manté activa l'avís groc a la província de Castelló fins al migdia

Març arranca en la Comunitat Valenciana quasi igual que acaba el mes de febrer: amb vent, segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) per a la Comunitat Valenciana.

Segons l'AEMET, s'espera un predomini de cels buidats en tota la regió. No obstant això, en el matí del divendres, Castelló experimentarà ratxes de vent molt forts procedents del nord-oest, que podrien aconseguir intensitats notables. Esta situació podria generar algunes dificultats, especialment en activitats a l'aire lliure i desplaçaments per la zona.

De fet, fins a migdia a Castelló estarà activat l'avís groc per vent.

Quant a les temperatures, es preveu un descens en les mínimes en la mitat nord de la regió, mentres que les màximes experimentaran una disminució a l'interior, sense grans canvis en la resta del territori. A més, s'esperen gelades febles en punts de l'interior de la mitat nord, la qual cosa podria afectar unes certes àrees agrícoles.

El factor determinant serà el vent, que es mantindrà moderat a fort durant gran part del dia, amb ratxes molt fortes a la província de Castelló al matí. Estes ràfegues podrien superar els límits habituals, per la qual cosa es recomana precaució a la població que transite per la zona.

A la vesprada, s'espera que el vent gire cap a l'oest i sud-oest, encara que es mantindrà amb una certa intensitat en diverses àrees de la Comunitat Valenciana.

Pujar