elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Temps inestable per a l'últim dilluns de febrer en la Comunitat Valenciana

Temps inestable per a l'últim dilluns de febrer en la Comunitat Valenciana
  • L'AEMET activa l'alerta groga en dos províncies per forts vents i temporal marítim

L'inici de la setmana en la Comunitat Valenciana estarà marcat per condicions atmosfèriques variables, amb una certa influència del vent i la possibilitat de precipitacions disperses en diferents àrees, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET)

S'esperen intervals nuvolosos en general, amb la probabilitat que es registren pluges febles principalment a l'interior de la regió. Encara que de manera aïllada, no es descarta la possibilitat que estes precipitacions aconseguisquen també algunes zones costaneres. La cota de neu se situarà en un rang entre els 1.000 i 1.200 metres sobre el nivell de la mar.

Les temperatures mínimes experimentaran un lleuger ascens, mentres que les màximes es mantindran sense canvis significatius en comparació amb jornades anteriors.

El vent bufarà amb intensitat moderada a forta, principalment procedent de l'oest i sud-oest. Es preveuen ràfegues molt fortes en els interiors de les províncies de València i Castelló, amb la possibilitat que estes condicions s'estenguen de forma aïllada cap al litoral.

Pujar