elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El bon temps del divendres donarà pas a una DANA que deixarà pluges fins al dilluns

El bon temps del divendres donarà pas a una DANA que deixarà pluges fins al dilluns
  • El sol predominarà durant el primer dia de setembre i les temperatures podrien pujar lleugerament

En les últimes hores s'ha parlat molt del pròxim episodi de gota freda o DANA que agranarà gran part de la Península Ibèrica i que arribarà a la Comunitat Valenciana durant les primeres hores del dissabte 2 de setembre.

Per davant tres dies de pluges, tempestes i calamarsa, amb l'alerta groga i taronja activada per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

No obstant això, el divendres 1 de setembre encara lluirà el sol i els núvols seran alts, encara que no es descarten ruixats i tempestes ocasionals a partir del migdia a l'interior de la meitat nord.

Les temperatures no presentaran grans canvis o podrien anar en lleuger ascens, mentre que el vent bufarà fluix variable al principi, i a la vesprada serà de l'est i sud-est, fluix a l'interior i moderat amb intervals de fort en el litoral.

Quan arriba la DANA?

No ens podrem enlairar del paraigua i sembla que haurem de traure la roba de tardor aquest cap de setmana.

L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'avís  taronja per al dissabte 2 de setembre per tempestes i precipitació acumulada que podria arribar a recollir 40 mm en una hora en el litoral nord i interior nord de Castelló.

Pujar