28 de novembre de 2020 28/11/20

El temps en la Comunitat: Quan i on s'esperen pluges?

El temps en la Comunitat: Quan i on s'esperen pluges? - (foto 1)
  • Per als pròxims dies la inestabilitat meteorològica serà la protagonista

El temps en la Comunitat València es presenta inestable de cara als pròxims dies. Pluges, tempestes, cels buidats i també fortes ratxes de vent copen la previsió meteorològica d'AEMET des de hui i fins al diumenge.

Així, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) per a aquest dijous la jornada estarà marcada per intervals nuvolosos amb ruixats i tempestes, que poden arribar a ser localment fortes a la província de Castelló. Aquestes aniran remetent i disminuint conforme avance el dia.

A més, els termòmetres experimentaran un lleu ascens en el que a mínimes es refereix en l'extrem sud i les màximes aniran en descens que serà especialment notable a València i Castelló.

De cara al divendres, els cels tornaran a lluir buidats amb temperatures en lleuger ascens, excepte en el litoral d'Alacant on disminuiran. A l'interior nord de Castelló s'esperen fortes ratxes de vent que podrien superar els 70 km/h.

En el que a la fi de setmana respecta, la jornada del dissabte estarà marcada pels núvols que aniran evolucionant amb les hores i podrien deixar algun ruixat i tempesta a l'interior de la província de Castelló. Unes tempestes que, ja en diumenge, serien localment forts i generalitzades per tota la Comunitat encara que menys probables en el litoral d'Alacant.

Finalment, els termòmetres no experimentaran grans canvis en els pròxims dies. Per províncies i de mitjana s'esperen els següents valors: a València 29 graus de màxima i mínimes de 17 graus; a Castelló màximes de 27 graus i mínimes de 15 ; i a Alacant s'aconseguiran els 28 graus i les mínimes seran de 17 graus.

Pujar