elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El temporal continuarà assotant la Comunitat Valenciana aquest dimecres amb més pluja, neu i fortes ratxes

El temporal continuarà assotant la Comunitat Valenciana aquest dimecres amb més pluja, neu i fortes ratxes
  • S'esperen precipitacions generalitzades en tot el territori i la cota de neu pujarà fins als 1.000 metres durant el matí

El temporal continuarà fent estralls aquest dimecres en la Comunitat Valenciana que es manté en risc groc davant nevades a l'interior de València, pluges en el litoral del territori, vents en el litoral nord de Castelló i fenòmens costaners en el litoral sud d'Alacant.

Segons ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia s'esperen precipitacions generalitzades, que seran més freqüents i abundants la primera meitat del dia en la meitat nord i a la vesprada en la meitat sud; podran ser en forma de ruixats acompanyats de tempesta i localment fortes o persistents sobretot en el terç nord i al voltant del cap de la Nau.

La cota de neu pujarà de 800-900 metres a 1000-1200 metres durant el matí, amb acumulacions de grossària importants a l'interior del terç nord.

Les temperatures mínimes continuaran sense canvis o en lleuger ascens; mentre que les màximes aniran en ascens en la meitat sud, i sense canvis o en lleuger descens en el nord. S'esperen gelades febles en zones interiors de la meitat nord. Els termòmetres marcaran entre 7 °C i 16 °C a Alacant, a Castelló estaran entre els 8 °C i 11 °C, i a València oscil·laran entre els 8 °C i 12 °C.

El vent bufarà del nord-est i aquest moderat, amb intervals de fort i ratxes molt fortes en el litoral de Castelló en la primera meitat del dia.

Pujar