10 de desembre de 2019 10/12/19

El PP de Tavernes afirma que el Govern de Compomís "també fracciona contractes il·legalment com Oltra"

El PP de Tavernes afirma que el Govern de Compomís "també fracciona contractes il·legalment com Oltra" - (foto 1)
  • Segons els populars, Jordi Juan oculta al ple un informe d'intervenció que revela un fraccionament de contracte il·legal en uns serveis prestats a l'Ajuntament per una empresa pertanyent a un familiar d'una regidora de Compromís

El passat ple, la portaveu Popular Eva Palomares va demanar explicacions a l'alcalde Jordi Juan per donar ordre de retirar de l'ordre del dia del ple un informe de la interventora que informava d'un fraccionament de contracte il·legal produït reiteradament en les dues legislatures de Govern de Compromís a Tavernes.

"La interventora es pronuncia clarament sobre l'existència d'un fraccionament de contracte il·legal en la contractació del servei de consergeria a la piscina municipal", assegura la portaveu del Partit Popular de Tavernes.

L'empresa contractada per l'Ajuntament pertany al germà de la regidora de Contractació. Segons el PP, a esta empresa, any rere any, durant les dues legislatures de Govern de Compromís, se li ha adjudicat a dit els serveis de consergeria de la piscina d'estiu sense intervenir cap procediment de contractació. "En els anys últims sis anys de Govern de l'Alcalde Jordi Juan, de Compromís, se li ha pagat més de 66.000 euros sense procediment de contractació, 'a dit'", denuncien.

La portaveu popular, va demanar explicacions a l'alcalde sobre el motiu de la retirada d'este informe de l'ordre del dia del ple. "És sospitós que l'informe que amaga l'alcalde siga precisament una il·legalitat comesa i que ha estat detectat per la intervenció municipal", comenta Palomares.

Sembla que el Diputat i Alcalde Jordi Juan seguisca els passos dels seus companys de Compromís la vicepresidenta Mónica Oltra, el Diputat de Cultura Xavier Rius, o el regidor Pere Fuset que també practiquen el fraccionament il·legal de contractes.

ocultar
El PP de Tavernes afirma que el Govern de Compomís "també fracciona contractes il·legalment com Oltra"
Pujar