Castellano

El Jesuset robat a Benimaclet reapareix després d'una rave en el Festivern de Tavernes de la Valldigna

El Jesuset robat a Benimaclet reapareix després d'una rave en el Festivern de Tavernes de la Valldigna
  • Uns assistents al popular festival de música han contactat amb la parròquia per a retornar-lo

El misteri del xiquet Jesús robat del pesebre del barri valencià de Benimaclet ha sigut resolt. Després de diverses setmanes d'incògnita ha reaparegut a 50 quilòmetres de distància.

Concretament a Tavernes de la Valldigna, on se celebrava els últims dies de l'any el festival de música Festivern, en el qual desenes de milers de joves acomiadaven el 2023.

I és que un grup d'assistents s'ho va trobar quan tornava d'una rave. “La meua germana va trobar en una de les tanques que envolten els bancals de tarongers i el càmping una figura que semblava un xiquet Jesús lligat amb brides. Ho va deslligar i ens ho va portar”, explica en les seues xarxes socials un dels protagonistes.

Sorpresos per la ‘aparició’, compte que “al principi pensem que seria una figura qualsevol que alguna persona havia portat al festival” ja que “en els càmpings d'un festival podeu trobar de tot”.

Així, ni curts ni peresosos, van decidir adoptar-ho com un més en el grup fins que, l'endemà “ens vam adonar que dies abans havien robat el xiquet Jesús del pesebre de Benimaclet i s'assemblava al que havíem recuperat”.

El grup de joves, com a bons samaritans, va decidir en eixe moment posar-se en contacte amb les associacions de Benimaclet, per a retornar-ho al seu lloc original i posar fi a la desaparició. Una història nadalenca amb final feliç.

Pujar