Castellano

Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall

Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall
  MÉS FOTOS
  Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall - (foto 2)
  Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall - (foto 3)
  Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall - (foto 4)
  Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall - (foto 5)
  Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall - (foto 6)
  Últim entrenament de l’absoluta femenina i masculina, a one wall - (foto 7)

  La selecció valenciana absoluta, tant en homes com en dones, s’ha donat cita el matí de dissabte al Poliesportiu de Tavernes Blanques. L’objectiu de la sessió era entrenar en one wall, però sobretot juntar a tots per conèixer-se, presentar també al cos tècnic i fer una miqueta de comunió entre tots, a l’espera de competicions internacionals.

  La idea del cos tècnic era que la pràctica de one wall, l’única que quedava per entrenar d’entre les últimes sessions que ha fet el combinat valencià, servira per juntar als quatre homes i quatre dones, per tal de fer pinya i no perdre el contacte amb l’especialitat de paret. Molines i Marcos Naya, segon entrenador del combinat valencià, van comptar amb quatre jugadores i quatre jugadors. Mar, Victoria, Amparo i Mònica, “expertes en jugar a one wall, de jugar a raspall”, en paraules de Molines, van acudir a la cita de Tavernes.

  Pel que fa al combinat masculí, en esta ocasió va estar format per Sacha, Conillet d’Orba, Albert (sub19, de Tavernes, en substitució de Bueno, baixa per problemes físics) i Seve d’Alcàntera. “Són jugadors que tots han passat per les categories inferiors, han jugat entre ells”, va manifestar el seleccionador.

  “L’objectiu era tindre un primer contacte amb els dos tècnics, plantejar el que volem en esta modalitat i veure’ns, tocar la pilota, conèixer-nos i fer vincle”, va manifestar Molines. No va ser una sessió a alta intensitat “perquè no estem de cara a una competició”, va dir el tècnic. “Havíem entrenant en totes les modalitats, i ara ja tocava one wall. En esta modalitat entrenem xics i xiques junts, que pense que això també és enriquidor per a la selecció”, va concloure.

   

  Pujar