Castellano

Les seleccions Sub-17 i Sub-19 femenines també tornen a entrenar-se a Tavernes Blanques

Les seleccions Sub-17 i Sub-19 femenines també tornen a entrenar-se a Tavernes Blanques
  • Els entrenaments d'aquest diumenge 21 de març a la vesprada es completaran amb les seleccions Sub-17 i Sub-19 femenines

Aquest cap de setmana tornen a entrenar les seleccions de pilota valenciana, en aquest cas seran les seleccions Sub-17 i Sub-19 femenines, amb les indicacions del seleccionador Vicent Molines. L'entrenament es durà a terme diumenge que ve 21 de març en el poliesportiu de Tavernes Blanques, en el qual practicaran la modalitat de One Wall. Les joves jugadores femenines estan citades a les 17.30 hores de la vesprada. Aquestes completaran un intens dia d'entrenaments de totes les seleccions inferiors.

En total assistiran 8 jugadoras a aquesta convocatòria, pertanyents a 7 escoles de pilota, aquestes són: Beniarbeig-El Verger, Alcàntera-Càrcer, Algímia d'Alfara, Meliana, Vall de Laguar, Castelló de la Plana i Borbotó. A continuació, apareix la llista de les jugadores convocades per a aquest entrenament:

CATEGORIA SUB-17 i SUB-19 FEMENINA

1.- Laura Gómez (CPV Alcàntera-Càrcer)

2.- Marina Lostado (CPV Algimia d’Alfara)

3.- Judith Mengual (CPV Vall de Laguar)

4.- Carmen Jiménez (CPV Castelló Plana)

5.- Aina Cuadrat (CPV Meliana).

6.- Irene Badia (CPV Borbotó)

7.- Adriana Villar (CPV Borbotó)

8.- Aida Vila (CPV Beniarbeig-El Verger)

Les seleccions inferiors tornaran a entrenar el 27 de març, a més del 6 i 8 d'abril, amb la condició de completar aquest cicle d'entrenaments preparatoris per al pròxim europeu de joves d'Holanda, que es disputarà a l'octubre.

Pujar