Castellano

Onda, Beniarbeig, Borbotó i Patraix campions de l'Autonòmic de One Wall Parelles

Onda, Beniarbeig, Borbotó i Patraix campions de l'Autonòmic de One Wall Parelles
  • La IX edició del Campionat Autonòmic de One Wall es va disputar el passat cap de setmana en el pavelló de Tavernes Blanques

MÉS FOTOS
Onda, Beniarbeig, Borbotó i Patraix campions de l'Autonòmic de One Wall Parelles - (foto 2)
Onda, Beniarbeig, Borbotó i Patraix campions de l'Autonòmic de One Wall Parelles - (foto 3)

El passat cap de setmana es va disputar l'IX Campionat Autonòmic de One Wall en el magnífic pavelló de Tavernes Blanques. En la localitat de l'Horta nord de València es va viure un dia festiu ple de pilota, als carrers els més xicotets van poder gaudir d'una trobada de raspall, en els frontons es van entrenar les seleccions inferiors i també es va jugar el Campionat de One Wall de tecnificació femení, mentre que en el pavelló es va disputar el Campionat Autonòmic de One Wall de clubs. Aquest campionat es va realitzar amb quatre categories diferents, com són, Masculina A, Masculina B, Femenina A i Femenina B. En la categoria Masculina A se va proclamar campió l'equip d'Onda, el segon lloc va ser per a Tavernes Blanques B, mentre que tercer va quedar Tavernes Blanques C. En la categoria Masculina B, va alçar el títol de campió Beniarbeig, el subcampió va ser Borbotó i en tercer lloc va quedar Tavernes Blanques. En la categoria Femenina A, es van proclamar campiones les jugadores de Borbotó, en segon lloc van quedar Godelleta i en el tercer escaló de podi va ser per a Meliana. Finalment, en la categoria Femenina B, va alçar el títol de campiones Patraix A, seguides en segon lloc de la Pobla de Vallbona B i en tercer lloc van quedar les jugadores de la Pobla de Vallbona A. En el lliurament de trofeus van estar presents, Elvira López vicepresidenta de la Federació de Pilota, Pedro López, vicepresident de la Federació de Pilota, Vicent Molines vicepresident de la Federació de Pilota i seleccionador de les categories inferiors de Pilota Valenciana, Benito Villena regidor d'esports de Tavernes Blanques i Rosa Maria Baixauli regidora de Serveis Socials de Tavernes Blanques.

Una vegada més agrair la col·laboració i organització per part del club de Pilota de Tavernes Blanques i del seu Ajuntament, que van fer una labor impecable perquè tot isquera perfecte en aquest esdeveniment.

Podium IX Autonòmic de One Wall Parelles de clubs:

Categoria Masculina A

1. Onda

2. Tavernes Blanques B

3. Tavernes Blanques C

Categoria Masculina B

1. Beniarbeig

2. Borbotó

3. Tavernes Blanques

Categoria Femenina A

1. Borbotó

2. Godelleta

3. Meliana

Categoria Femenina B

1. Patraix A

2. Pobla Vallbona B

3. Pobla Vallbona A

En aquesta edició hi ha hagut moltes sorpreses i els campions de les edicions passades han trobat relleus en nous jugadors i jugadores.

Pujar