Castellano

L'Autonòmic de One Wall Parelles, demà en Tavernes Blanques

L'Autonòmic de One Wall Parelles, demà en Tavernes Blanques

    La setena edició del Campionat Autonòmic de One Wall viurà demà la seua competició per parelles en el Pavelló Municipal de Tavernes Blanques.

    La vesprada de demà, divendres 13 de juliol, els seguidors de la modalitat de one wall es citaran en el Pavelló de Tavernes Blanques. La competició estarà repartida en quatre categories, masculina A i B, i femenina A i B. En les mateixes participaran equips provinents dels clubs de Meliana, Tavernes Blanques, Pobla de Vallbona, Onda, Borbotó, Bicorp i Godelleta. La primera fase de les categories masculines, i la B femenina tindran lloc en el recinte de Tavernes Blanques, mentre que les xiques del femení A jugaran les seues partides de la lliga regular en els frontons de Massalfassar.

    La lliga regular de totes les categories començarà a partir de les 18 hores, mentre que les finals masculina i femenina B estan previstes per a les 20:30 hores. A continuació es jugarà la final masculina A, tancant la jornada la final femenina A, en la qual participen jugadores de la Selecció Valenciana, que jugaran el pròxim Campionat d’Europa com son Victoria de Valencia, Mar de Bicorp i Monica de Massamagrell.

    Pujar