Castellano

Es convoca la 9ª edició de l'Autonòmic One Wall Parelles

Es convoca la 9ª edició de l'Autonòmic One Wall Parelles

    El pròxim diumenge, 6 d’octubre, tindrà lloc una nova edició del Campionat Autonòmic de One Wall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, en el Pavelló de Tavernes Blanques, que acull aquesta setmana l’Open ProTour.

    Els interessats tenen fins el pròxim dijous 3 d'octubre per a tramitar la inscripció dels seues equips. Poden contactar directament amb la FPV o entrar en: https://fedpival.es/val/competicions/clubs/one-wall/parelles/2019

    Les categories de competició convocades per a l'actual edició seran masculina A i B i també les femenines A i B, segon el nivell de joc dels participants, i la classificació de la temporada passada. Entre les formacions habituals del torneig solen figurar membres de la Selecció de Pilota Valenciana, com Victoria de Valencia, Mar de Bicorp o Amparo de Moncada, així com campions d’altres modalitats, com es el cas de Pasqual de la Pobla. Precisament la Pobla de Vallbona defensarà el títol de la categoria masculina A guanyat en el 2018, a l'igual que la parella de Bicorp en femenina A.

    Pujar