elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Unió Musical lliura els premis del Concurs de Narrativa infantil i juvenil pel 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano

La Unió Musical lliura els premis del Concurs de Narrativa infantil i juvenil pel 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano

  La sala d'actes de la Casa de la Cultura va acollir ahir a la vesprada el lliurament de premis del Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil CONTAM UN CONTE MUSICAL: “EL MESTRE SERRANO I JO”, organitzat per la Unió Musical de Sueca amb motiu de la commemoració del 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano, i que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, la Fundació Bromera i la Diputació de València.

  Un total de 89 treballs van ser presentats pels xiquets i xiquetes dels diferents centres participants: CEIP Carrasquer, CEIP Cervantes, CEIP El Perelló, institut Joan Fuster, l'Encarnació, Nostra Senyora de Fàtima, Luis Vives i María Auxiliadora. Els premis, dividits en tres categories en funció del curs escolar (tercer i quart de Primària; cinqué i sisé de Primària; i primer i segon de l'ESO), van consistir en vals per a material escolar i diplomes. A més, els guanyadors dels primers i segons premis, podran llegir el seu conte davant les càmeres de Sueca Televisió.

  Els encarregats d'entregar els premis als treballs guanyadors, van ser: el president del comité organitzador dels actes pel 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano, Jesús Soldado; el director de l'Escola de Música 'José Serrano' de la Unió Musical, Iván Hernández; i el net del mateix Maestro Serrano, Paco Serrano. En esta ocasió, els treballs seleccionats pel jurat han sigut:

  Categoria 3r i 4t de Primària

  Accèssits: Sento Mas Martínez, del CEIP Cervantes; Clara Serrano Campanario, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Vera Sánchez Fernández, del CEIP         Carrasquer; i Iker Machí Aleixandre, del CEIP El Perelló).

  Segon premi: Mª Ángeles Lledó Soldado, del col·legi L'Encarnació.

  Primer premi: Andreu Meseguer Piquer, del CEIP Carrasquer.

  Categoria 5é i 6é de Primària

  Accèssits: Mario Bonilla Bosch, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Ariadna        Viñoles, del col·legi Luis Vives; Sergi Ferrer Beltrán, del CEIP Cervantes; i Aitana Vila Marco, del CEIP El Perelló

  Segon premi: Laia Soler Viñoles, del CEIP Carrasquer.

  Primer premi: Núria Megía Merino, del CEIP Cervantes.

  Categoria 1r i 2n ESO

  Accèssits: Andreu Sierra Vidal, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Ángel           Ortells García, del col·legi Nostra Senyora de Fàtima; Berta Signes Sánchez, de      l'institut Joan Fuster; Juan Sneider López Bernal, del col·legi Mª Auxiliadora.

  Segon premi: María Ibiza Gil, del col·legi L'Encarnació.

  Primer premi: Vega Escrivá Climent, del col·legi L'Encarnació.

  Finalment, el jurat va entregar un esment especial al CEIP El Perelló per ser el centre escolar amb més participants i per l'especial interés de l'alumnat en uesta activitat, inclosa dins de la programació del curs.

  Pujar