elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El trasllat definitiu al nou col·legi Carrasquer es realitzarà en les vacances d'estiu

  • Malgrat estar finalitzades les obres, la comunitat educativa del centre considera que és la millor opció per a no interferir en el desenvolupament del present curs

El trasllat definitiu al nou col·legi Carrasquer després de les obres realitzades en les seues instal·lacions es realitzarà a l'estiu, tal com ha decidit la comunitat educativa del centre després de valorar les diferents opcions de fer-ho durant les vacances de Setmana santa i Pasqua. “Les obres ja estan finalitzades. Ens trobem ara mateix immersos en la recepció de les noves instal·lacions del col·legi públic Carrasquer i en els treballs de neteja a fons del centre per a escometre ja un trasllat parcial, tal com ha decidit la comunitat educativa de Carrasquer, formada per l'equip directiu, professorat, AMPA, professionals de l'entorn i jo, com a regidor d'Educació. S'ha considerat que era més idoni per a l'alumnat realitzar el trasllat definitiu una vegada finalitze este curs, per a no interferir en el seu desenvolupament ni alterar l'hàbit dels xiquets i xiquetes a dos mesos vista d'acabar el curs”, ha explicat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez, qui ha assenyalat també que, “per part de l'Ajuntament, no hi ha cap problema, tant si hagueren decidit fer-ho en les vacances de Setmana Santa com a l'estiu. Compten amb la nostra absoluta col·laboració”.

L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha mostrat la seua satisfacció per la finalització de les obres i ha assenyalat que, “com no podia ser d'una altra manera, l'Ajuntament posarà tots els mitjans disponibles per a realitzar el trasllat a les noves infraestructures, reivindicades des de fa molts anys i que, per fi, en esta legislatura, s'han pogut materialitzar perquè l'alumnat, la comunitat educativa i tota la ciutat, puguen disposar definitivament d'un col·legi en les millors condicions, com correspon”.

En uns dies, es realitzarà la recepció oficial dels treballs per part de la Conselleria. Una vegada recepcionat el nou edifici, Joan Carles Vázquez ha explicat que, des de l'Ajuntament, s'oferirà la possibilitat a tota la població de Sueca de realitzar unes visites guiades per les noves instal·lacions; a més de les jornades de portes obertes que realitzarà el propi centre escolar al setembre per a mostrar l'edifici a l'alumnat i a les seues famílies “a fi de facilitar el funcionament quant a entrades, eixides, ubicació de les diferents aules, etc.”, ha explicat Joan Carles Vázquez.

Pujar