4 d’abril de 2020 4/4/20

Sueca s’exposa al Saló Internacional B-Travel de Barcelona

Sueca s’exposa al Saló Internacional B-Travel de Barcelona - (foto 1)

  La capital de la Ribera Baixa ha estat present al 27é Saló de Turisme de Barcelona B-TRAVEL, que s'ha celebrat en el Recinte de Montjuïc del 22 al 24 de març de 2019. Durant tot el cap de setmana, al pavelló número 8, dins de l'estand de la Comunitat Valenciana, amb 200 m² d'exposició, i al costat del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Sueca ha presentat el turisme natural i riquesa paisatgística que ofereix, amb les rutes cicloturístiques i itinerari ecològic pels arrossars i el riu, i també les seues platges i racons com la Muntanyeta dels Sants.

  A més a més, s'ha exposat i mostrat als assistents tota l'oferta cultural del municipi, a través de la Mostra Internacional de Mim, del Concurs Internacional de Paelles, del Museu Joan Fuster o de la Mostra Sonora que se celebrarà el pròxim 5 d'abril. El visitant que ha pogut aguaitar per l'estant de Sueca també ha descobert el patrimoni artístic i arquitectònic modernista de la ciutat així com la seua gastronomia, tradicions i festes patronals i falleres.

  Esta fira turística té la característica d'oferir les destinacions exposades tant a un públic professionals com general, i que anualment reuneix a més de 34.000 visitants, 189 expositors de més de 40 països en 6.000 m². Estan representats els sectors d'organismes oficials de promoció turística, nacional i internacional, allotjament, agències de viatges i operadors turístics, empreses de transport, càmping i caravanes, ecoturisme, turisme rural i esports, turisme LGTB (Pink córner), Porta del Desert, Mad travellers, creuers, naturalesa, turisme actiu i aventura, cap de setmana, platja, urbà, de Congressos, enoturismo, tecnologia/Apps, etc.

  De la mateixa manera que Sueca, juntament amb el Patronat Provincial de Turisme diferents municipis com ara Cullera, Gandia, Alboraia, Carcaixent, El Puig, La Vall d'Albaida, Oliva, Sagunt, Canet d'en Berenguer, Requena i Xàtiva han estat presents com a co-expositors en representació de les comarques valencianes.

  Els catalans són el tercer emissor nacional per a la Comunitat amb una quota del 5,4% del total de viatges d'espanyols arribats a la Comunitat. A més, la Comunitat Valenciana és la tercera destinació dels catalans, amb una quota del 4,1% dels viatges i també la tercera destinació en viatges de vacances d'estiu.

  Pujar