6 de juliol de 2020 6/7/20

Sueca s'adhereix del Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor

Sueca s'adhereix del Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor - (foto 1)

  L'Ajuntament de Sueca és una de les entitats públiques que es troba dins de l'Ecosistema Emprenedor, iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), la qual pretén impulsar projectes empresarials innovadors als municipis i ofereix uns beneficis als emprenedors o persones que vulguen emprendre en un futur. Esta adhesió té com a objectiu convocar a la ciutadania per a la concessió de subvencions que fomenten l'emprenedoria a través del programa del treball autònom.

  Les subvencions s'atorgaran en concepte de renda de subsistència a les persones aturades que accedeixen a una ocupació a través de la creativitat empresarial independent, mitjançant l'establiment com a treballador autònom i per compte propi amb projectes innovadors.

  Gràcies a esta iniciativa, qualsevol persona que vulga emprendre, amb un projecte innovador, pot sol·licitar la subvenció, ofertada pel Servei Valencià d'Ocupació i Foment, que tindrà un import d'entre els 2.500 a 3000 €. Per a poder obtenir la subvenció, la persona emprenedora haurà de presentar un informe que s'expedirà des de l'Agència de Desenvolupament Local, en què s'indicarà que el projecte que es vol iniciar, reuneix tots els requisits de viabilitat tècnica, econòmica, financera i d'innovació. El termini per sol·licitar l'ajuda finalitzarà l'1 d'octubre de 2019.

  Des del consistori s'ofereix l'assessorament per orientar a les persones perquè desenvolupen el projecte i així poder certificar que este és innovador. No obstant, aquelles persones que necessiten l'ajut complet d'assessorament empresarial per a la redacció i elaboració del projecte, poden adreçar-se a la Mancomunitat de la Ribera que posarà en marxa un servei gratuït a través del servei de creació d'empreses el qual començarà després de falles tots els dilluns al matí amb cita prèvia.

  La Generalitat Valenciana situa a l'Ajuntament de Sueca sobre el Mapa d'Entitats i Serveis a l'Emprenedoria, en l'àmbit del territori valencià, que donen suport a l'emprenedoria innovadora a través de tota la "cadena de valor", abastant serveis que van des de la motivació i creació de vocacions empresarials, fins a la innovació, internacionalització i/o el ràpid creixement empresarial.

  Pujar