12 de juliol de 2020 12/7/20

Sueca promou l'emprenedoria per fomentar el creixement de l'activitat econòmica local

Sueca promou l'emprenedoria per fomentar el creixement de l'activitat econòmica local - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sueca promou l'emprenedoria per fomentar el creixement de l'activitat econòmica local - (foto 2)

  Vora una setantena de persones han participat este matí en la jornada - seminari sobre emprenedoria, organitzada conjuntament des de la Diputació de València, l'Ajuntament de Sueca i la delegació del Secot, el Voluntariat Sènior d'Assessorament Empresarial, de València. La iniciativa, que ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Sueca, ha girat al voltant de la creació i promoció de noves iniciatives empresarials, des de la via de l'emprenedoria, per a la dinamització del teixit local.

  La regidora titular de l'Agència de Desenvolupament Local, Isabel Jiménez, qui ha estat l'encarregada d'inaugurar la jornada, ha encoratjat a tots els assistents a creure en les seues capacitats. “Si alguna cosa no ocorre, haurem de provocar-la nosaltres. Hi ha tot un món de possibilitats al nostre abast, però hem de superar les nostres pors i buscar eixe canvi a positiu. És una sort que des de l'Ajuntament i des del Secot puguen ajudar-nos a identificar oportunitats i acompanyar-nos i donar-nos suport en este il·lusionant camí de l'emprenedor” ha afegit Jiménez.

  El president de la delegació del SECOT a València, José Francisco Soriano, ha explicat que l'objectiu principal de la jornada ha estat motivar els emprenedors potencials. “Busquem que la joventut s'incorpore al món laboral amb ganes, amb idees, amb garanties d'èxit i que siga capaç d'afrontar els reptes futurs. Volem invertir la idea de buscar treball per la de crear treball” ha explicat el representant de la delegació valenciana.

  La trobada ha comptat també amb l'assistència d'un grup ampli d'alumnes de l'IES Joan Fuster de Sueca, de segon curs del Grau Superior de Formació Professional en Administració i Finances i en Mecatrònica. L'alumnat, que ha estat convidat a esta jornada, participarà pròximament en un concurs de projectes d'emprenedors que s'organitza de manera anual gràcies a la col·laboració entre el consistori, la delegació del Secot de València i el centre educatiu.

   

  Pujar