elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca presenta la seua programació d'actes per a celebrar el Nadal

Sueca presenta la seua programació d'actes per a celebrar el Nadal

  L'Ajuntament de Sueca, a través de les Regidories de Festes, Cultura, Comerç, Educació i Esports, ha preparat un ampli i variat programa d'actes per a les pròximes festes nadalenques pensant en tota la població però, especialment, en els més xicotets de la casa. "Esperem que la programació dissenyada pel nostre Ajuntament siga del grat de tota la ciutadania i que contribuïsquen a mantindre la il·lusió dels més xicotets de la casa davant l'arribada d'estes festes tan especials", ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

  A partir de demà, dia 20, i fins al dijous 22, durant tot el matí, l'alumnat de tots els centres educatius de Sueca podrà gaudir amb la recepció que els han preparat les seues majestats, els Reis Mags, en la plaça de l'Ajuntament. Allí, a més d'entregar-los les seues cartes, rebran un obsequi gràcies a la col·laboració de la Regidoria d'Educació.

  El mateix dijous 22, a les 18.30 hores, s'inaugurarà la Pista de patinatge situada a l'esplanada del Casal Jove, amb la presència de diversos personatges d'animació. També es podrà visitar la Casa del Pare Noel, instal·lada baix del campanar de l'església de Sant Pere, el dijous 22, de 17.30 a 20.30 hores, i el divendres 23 i dijous 24, d'11 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

  A més, els més xicotets de la casa podran gaudir amb un Photocall especial i una Càmera 3D, instal·lats al carrer Sant Cristófol; i amb la presència de Personatges animats en el Mercat Central, el divendres 23, d'11.30 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores, i el dissabte 24, d'11.30 a 14 hores. El mateix dia 24, en el Mercat, s'oferirà una Xocolatada, a les 11 hores. També podran gaudir amb els Personatges animats que aniran pels carrers del centre de la ciutat, el divendres 23 i dissabte 24.

  El divendres 23, se celebrarà la tradicional Cursa Nadalenca, que torna després de dos anys d'interrupció per la pandèmia. Tots els fons que es recapten aniran destinats a l'Asil d'Ancians de Sueca. I el mateix dia 23, a les 20 hores, s'oferirà el concert 75 de Desembre, de l'Orfeó Universitari de València, a l'església de Sant Pere.

  El dissabte 24 de desembre, a les 18 hores, esperarem l'arribada del Pare Noel a la casa instal·lada baix del campanar de l'església de Sant Pere. I, a partir de les 19 hores, se celebrarà un extens programa d'actes per la Nit de Nadal, organitzat per l'Associació Tradicions i Costums amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca.

  El dilluns 26, a les 20 hores, tindrà lloc el concert de Manu Tenorio en el Recinte de Festes, amb entrada gratuïta. El dimarts 27, s'oferirà l'espectacle musical Buh!, a càrrec de Teatre de l'Abast, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví; i el dimecres 28, Hércules. El musical de los dioses, a càrrec de Saga Produccions. El dijous 29, el suecà Eugeni Alemany oferirà el seu nou espectacle A ningú que li passe; i el divendres 30, el Centre Municipal Bernat i Baldoví acollirà també l'espectacle musical Viatge a Oz.

  Pel que respecta a activitats esportives, el dijous 29 i divendres 30, de 10 a 13 hores i de 17 a 22 hores, s'oferirà una sessió d'Esport Jove, amb reptes per a totes les edats i activitats esportives per a realitzar amb amics i familiars. Serà en el Pavelló Cobert i les inscripcions es podran fer a través de la plataforma cronorunner.

  Del 2 al 4 de gener, d'11 a 13.30 hores i de 17.30 a 21 hores, els Reis Mags d'Orient rebran les cartes dels xiquets i xiquetes de Sueca, junt al campanar de Sant Pere. El mateix dia 2, a les 19 hores, s'oferirà l'espectacle El Cascanueces, a càrrec de Ballet Clásico Internacional; i el dimarts 3, el concert de piano del jove suecà Ferran López Carrasquer, en el CM Bernat i Baldoví, amb entrada lliure.

  El dimecres 4 de gener, a les 19 hores, se celebrarà el Concert d'Any Nou a càrrec de l'Orfeó i l'Orquestra Musikus, a l'església de la Mare de Déu de Sales. El dijous 5, a partir de les 19 hores, tindrà lloc l'esperada Nit de Reis amb la gran Cavalcada de Reis Mags d'Orient, amb photocall i castell de focs artificials al final del recorregut que es podrà consultar a través de les xarxes socials de l'Ajuntament.

  Finalment, el 9 de gener es realitzarà el lliurament de premis de les Cartes del Pare Noel i del II Concurs Nadalenc de Decoració de Balcons, Finestres i Façanes Sueca 2022.

   

  Pujar