elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca presenta una Programació Oci i Joventut especial per al mes de desembre

Sueca presenta una Programació Oci i Joventut especial per al mes de desembre

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la nova Programació Oci i Joventut prevista per a desembre. “Este mes, hem preparat una programació més lúdica i atractiva per als més joves de la ciutat amb motiu de les festes nadalenques. Unes propostes i activitats de caràcter saludable alhora que divertides; unes altres que ensenyaran temes d'interés… En definitiva, allò que necessita la joventut en este període. Per tant, animem a totes i a tots a gaudir de les eixides programades i dels dies de joc en el Casal Jove, desitjant que gaudisquen de les vacances”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

    El primer dels tallers serà de Lettering i s'oferirà el divendres 15 de desembre, de 18 a 20 hores. Per al dissabte 16 s'ha programat un taller molt interessant de Primers Auxilis, de 10 a 13 hores. El divendres 22 se celebrarà la Festa de Nadal amb jocs recreatius en el Casal Jove, de 18 a 22 hores.

    El dimecres 26 es realitzarà l'eixida a FUNBOX, un parc inflable de grans dimensions situat a València. El preu serà de 10 euros i l'autobús eixirà des del Pavelló Cobert, a les 9.30 hores. El dijous 28, es disputarà l'II Torneig FIFA, d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores. La competició serà per parelles i els guanyadors obtindran un val de 30 euros cadascun per a utilitzar en una papereria del municipi. I finalment, el divendres 29, s'oferirà una sessió de Paintball, de 17 a 21 hores, a l'esplanada del Casal Jove.

    Les inscripcions a tots els tallers es realitzaran en el Casal Jove, en horari de 18 a 20 hores. Per a més informació, el departament de Joventut posa a la disposició de la ciutadania els telèfons 600 69 13 90 i 600 700 557, i el correu electrònic: joventut@sueca.es.

    Pujar