elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca presenta la nova Programació Oci i Joventut per al mes de setembre amb novetats

   

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la nova Programació Oci i Joventut prevista per al mes de setembre que inclou novetats. “Una vegada més, hem programat per als pròxims dies una sèrie d'activitats per a la població més jove a fi que puguen gaudir de l'oci i socialitzar amb altres persones de la seua edat. Per això, vull animar-los des d'ací al fet que participen, igual que en tots els actes que hem previst per a ells i elles en el programa de les Festes Majors de Sueca 2023 que estan a punt de començar”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

  La primera de les activitats proposades serà una Festa Jove-Concurs de Disfresses, que tindrà lloc el dimarts 5 de setembre, a les 18 hores, en el recinte de concerts. El mateix dimarts 5, a les 19 hores, a l'esplanada del Casal Jove, s'ha previst una Festa Tik-tok per als fanàtics d'esta xarxa social.

  “Una de les novetats més importants que inclou la programació de setembre, és la possibilitat de crear una xarxa de voluntariat en el municipi que involucre a la població més jove en l'organització i desenvolupament d'esdeveniments, com ara la Mostra Internacional de Mim o el Passatge del Terror que s'organitza per a celebrar Halloween”, ha explicat Gema Navarro. Les persones interessades podran acudir a les reunions informatives que s'oferiran els dies 6 de setembre, a les 19 hores, i 19 de setembre, a les 18 hores, totes dues en el Casal Jove. El voluntariat podrà obtindre una certificació de la seua participació, gràcies a que l'Ajuntament de Sueca s'ha adherit com a entitat a Reconoce, una xarxa estatal d'organitzacions, entre les quals es troben administracions públiques, empreses i entitats juvenils i de voluntariat, que impulsen el reconeixement de les competències per a afavorir l'ocupabilitat.

  Finalment, en la programació de setembre s'inclou la 10a edició del Cinema Internacional de Merda (CIM), que se celebrarà del 21 al 24 de setembre, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví.

  Per a més informació, el departament de Joventut posa a la disposició de la ciutadania els telèfons 600_691_390 i 600_700_557, i el correu electrònic: joventut@sueca.es

   

  Pujar