elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca participarà un any més en el Circuit Run Càncer

Sueca participarà un any més en el Circuit Run Càncer

    L'Oceanogràfic de València va acollir ahir a la vesprada la presentació la X edició del circuit Run Càncer, organitzat per l'Associació Contra el Càncer a València amb el suport de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació ‘la Caixa’. El municipi de Sueca, un dels 120 participants en esta edició, va estar representat per l'Associació contra el Càncer de la localitat, encapçalada per la seua presidenta, Sacra Ortells, i altres membres del col·lectiu; i pel primer tinent d'alcalde i regidor d'Esports, Julián Sáez.

    El pròxim 20 d'abril se celebrarà a Sueca esta marxa solidària a peu que compta cada any amb major participació i que té per objectiu recaptar fons per a la investigació contra la malaltia, al mateix temps que animar a la ciutadania a realitzar una activitat saludable. “Les dones de la Junta Local contra el Càncer, amb la seua presidenta Sacra al capdavant, són un exemple de dedicació cap als altres, i a Sueca estem molt orgullosos d'elles. Vos anime a participar en la Run Càncer el mes d'abril i contribuir així a aportar recursos per a la investigació oncològica”, ha assenyalat Sáez. Per la seua part, la presidenta de l'Associació contra el Càncer de Sueca, Sacra Ortells, ha volgut remarcar les paraules que es van dir ahir durant l'acte de presentació “és cert que la Run Càncer és una carrera però sobretot simbolitza la carrera de la vida que realitzem tots, lluitant contra els obstacles que van sorgint però, en definitiva, és la carrera de la nostra vida i hem de lluitar per ella”.

    L'acte de presentació del X Circuit Run Càncer, va comptar amb l'assistència del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón; i del president de l'Associació Contra el Càncer a València, Tomás Trénor; entre altres assistents.

    Pujar