elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca ofereix a la població informació sobre la captació de fons europeus per a diferents projectes

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), vol informar la ciutadania sobre els nous serveis que s'han posat en marxa i que ofereixen tot tipus d'informació sobre la captació de fons europeus.

    “L'Oficina Europea, àrea dedicada a esta captació, treballa de manera transversal amb la resta d'àrees estudiant quins projectes poden realitzar-se a nivell municipal, finançats per fons europeus, i posant especial interés en aquelles iniciatives relacionades amb la transformació digital i transició ecològica, així com en ajudes i subvencions NextGeneration EU”, ha explicat la regidora responsable de l'ADL en funcions, Carmen Pérez.

    D'altra banda, el Punt GVANext és un servei públic d'atenció que naix amb l'objectiu d'establir un pont entre la ciutadania, el teixit productiu i l'amplíssim ventall d'ajudes i subvencions que proporciona la Unió Europea dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència NextGenerationEU. Les empreses interessades es poden subscriure a un butlletí i demanar assessorament. Per a més informació, poden consultar la web municipal www.sueca.es.

    Finalment, dins de l'Oficina Europea, es treballa també pensant en la joventut a través del programa Sueca Jove x Europa, impulsant la participació i llançament de projectes Erasmus + perquè els i les joves del municipi tinguen més facilitats a l'hora de viatjar i aprendre, entre moltes altres activitats. Per a més informació, poden consultar també la web municipal www.sueca.es/val/suecajovexeuropa.

    Pujar