7 de juliol de 2020 7/7/20

Sueca ofereix el curs de monitor de temps lliure Educatiu Infantil i Juvenil

Sueca ofereix el curs de monitor de temps lliure Educatiu Infantil i Juvenil - (foto 1)

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca posa en marxa, un any més, una nova edició del curs de monitor/a de temps lliure Educatiu Infantil i Juvenil dirigit als joves de la localitat.
  La inscripció estarà oberta a tota aquella persona que ho desitge, això no obstant, serà requisit indispensable que els candidats tinguen els 16 anys complits abans de l'inici del curs.

  Les inscripcions estaran obertes del 10 al 19 de maig al Departament d'Informació i Atenció Ciutadana (DIAC) del consistori. La sol·licitud es farà a través d'una instància que deurà anar acompanyada del Document Nacional d'Identitat (DNI), i el document es podrà recollir al consistori de 08:00 a 14:00 hores i al Casal Jove de Sueca, de 18:00 a 21:00 hores. El preu és de 73,26 €, i enguany, com a novetat, el calendari serà intensiu, de manera que les sessions es realitzaran en pràcticament un mes, del 26 de juny al 28 de juliol, de dilluns a divendres i des de les 09:00 hores fins les 14:00 hores, al Casal Jove de Sueca.

  El regidor de Joventut, Xavier Masó, ha afirmat que esta oferta respon a la línia de treball de la Regidoria, que aposta per programar una completa oferta formativa per als joves de la localitat, atenent sobretot a aquelles cursos més demandats i que susciten un major interés. Respecte al canvi en el calendari del curs, ha apuntat també que s'ha decidit modificar la data i el calendari de sessions, per facilitar el seguiment de l'acció formativa als joves, atés que s'iniciarà a finals del mes de juny, en finalitzar el període oficial de la primera convocatòria dels exàmens.

  El curs, reconegut i homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), tindrà una duració de 310 hores i contindrà els mòduls formatius següents: Activitats d'educació en el Temps Lliure (60 hores), processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil (30 hores), tècniques i recursos d'animació en activitat de temps lliure (60 hores) i un darrer mòdul de pràctiques professionals no laborals de dinamització d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (160 hores).

  Este curs capacita per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut, amb l'ús de tècniques específiques d'animació grupal i incidint en l'educació en valors, tot en el marc de la programació general d'una organització.

   

  Pujar