elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca informa sobre com aconseguir els llibres de les Festes Majors i els tíquets per a alguns dels actes programats

  L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, ha establit un horari perquè la ciutadania puga aconseguir, tant els llibres que contenen tota la informació de les Festes Majors del municipi com els tíquets per a poder accedir a alguns dels actes programats, en este cas, l'espectacle Piromusical i la Paella Gegant.

  Pel que respecta al Llibre de Festes, divendres que ve 11 d'agost, de 10 a 13 hores, tota aquella persona interessada podrà aconseguir-lo en l'estand que s'ubicarà en la plaça de l'Ajuntament. Per a això, tan sols haurà de presentar un DNI, sent un màxim de dos llibres els que s'entregaran per persona. A més, podran recollir-se també en la Tourist Info del Mercat Central, de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores, (menys el dia 15 d'agost que estarà tancada), i en la Tourist Info de les Palmeres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

  Per a assistir al XXI Piromusical de Sueca, enguany s'han establit dues zones: A i B. La zona A serà genèrica, el públic presenciarà l'espectacle de peu i no necessitarà tíquet. La zona B, que tindrà un perímetre i disposarà de seients, està destinada a les persones majors de 65 anys i a aquelles amb mobilitat reduïda, les quals hauran d'acreditar esta condició. Per a accedir a esta zona sí que serà necessari un tíquet, que es podrà recollir a partir del dimarts 29 d'agost en la Tourist Info del Mercat Central, de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores, i en la Tourist Info de les Palmeres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores, fins a completar l'aforament. Cada persona podrà recollir un màxim de 3 tíquets.

  Finalment, per a acudir a la Paella Gegant, que se celebrarà el divendres 1 de setembre, s'haurà d'adquirir un tíquet al preu de 2 euros, a partir del dilluns 21 d'agost, en la Tourist Info de Sueca, en horari de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Cada persona podrà adquirir un màxim de 4 tíquets.

   

  Pujar