elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El MIM de Sueca més “indisciplinat” calfa motors

El MIM de Sueca més “indisciplinat” calfa motors
  • Les entrades estan a la venda online des del dissabte 2 de setembre

MÉS FOTOS
El MIM de Sueca més “indisciplinat” calfa motors - (foto 2)
El MIM de Sueca més “indisciplinat” calfa motors - (foto 3)
El MIM de Sueca més “indisciplinat” calfa motors - (foto 4)

La Mostra Internacional de MIM a Sueca ultima els preparatius per a la seua 33a edició, que se celebrarà del 13 al 17 de setembre. Les entrades ja estan a la venda a través dels canals online des d'aquest dissabte 2 de setembre, en la pàgina web mimsueca.com i el portal notikumi.com. A més, des del dilluns 11 de setembre, els tiquets podran adquirir-se en taquilla.

La data, que enguany pretén “donar cabuda a discursos contemporanis, integradors, universals, cohesionadors i crítics, sense perdre de vista les peces més festives i d'entreteniment de qualitat”, ofereix 20 espectacles i tres activitats paral·leles on el gest, el moviment i l'expressió són els protagonistes. Algunes de les obres es representaran en diferents dies, sumant més de 60 cites en la programació.

Durant els cinc dies de festival, la capital de la Ribera Baixa acull propostes escèniques nacionals i internacionals provinents de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Illes Balears, Navarra, Portugal, Països Baixos, França, Xile i Bèlgica.

Entre les representacions més destacades es troben “Passagem”, dels portuguesos CIA PIA; “Questo lavoro sull’arancia” de la companyia franco-italiana Marco Augusto Chenevier- Cie Les 3 Plumes; “Idiòfona” de Joan Català; “El veí del costat”, projecte conjunt entre el propi MIM, Comissió Espanyola d'ajuda al Refugiat (CEAR) de Sueca y la companyia de teatre Pont Flotant;  “Room service” de O quel dommage; “Ma solitud” de Guillem Albà; “Ami-go!” de Murmuyo y “Hotel Flamingo” de Clownic, entre altres.

La trobada, que espera superar els 20.000 espectadors, es fonamenta en els conceptes d'indisciplina, intervenció del paisatge urbà, aposta per estrenes valencianes, impuls a projectes integradors i per oferir una major quantitat de programació el divendres i dissabte per a donar cabuda a la gran afluència d'espectadors que es donen cita a Sueca el cap de setmana.

Els espectacles i activitats tindran lloc al CM Bernat i Baldoví, el Poliesportiu Cobert, la Plaça Sant Pere, el Molí del Pasiego, Espai Joan Fuster, Casal Jove, Sala Municipal d’Exposicions El Porxets y, com a novetat, el Passeig de l’Estació. 

La 33ª Mostra Internacional de MIM a Sueca, organitzada per l’Ajuntament de Sueca, compta amb el patrocini del Institut Valencià de Cultura (IVC), la Diputació de València-SARC, el Ministeri de Cultura-INAEM y la Fundació Bancaixa.

Pujar