elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca estrenarà al setembre una nova pista esportiva Pumptrack per a bicis, skates, patins i monopatins

Sueca estrenarà al setembre una nova pista esportiva Pumptrack per a bicis, skates, patins i monopatins
  • La instal·lació serà destinada a un ús lúdic encara que també podrà acollir competicions oficials

MÉS FOTOS
Sueca estrenarà al setembre una nova pista esportiva Pumptrack per a bicis, skates, patins i monopatins - (foto 2)
Sueca estrenarà al setembre una nova pista esportiva Pumptrack per a bicis, skates, patins i monopatins - (foto 3)

Sueca comptarà a partir del mes de setembre amb una nova instal·lació esportiva per al gaudi de la joventut. El nou parc Pumptrack, un original circuit per a recórrer amb bicicletes, skates, patins i monopatins, va començar a construir-se el passat 7 d'agost i afronta els últims dies de la seua execució. El traçat, ubicat en una parcel·la situada en l'avinguda Vila i Honor de Corbera, ocuparà una superfície de 1.350 metres quadrats i comptarà amb un recorregut d'una longitud de 200 metres lineals per volta.

"En breu disposarem ja d'esta nova zona d'oci i convivència destinada sobretot a la pràctica esportiva en família. Des de l'Ajuntament, tenim molt clar que hem de cuidar i millorar les infraestructures esportives existents, sense renunciar a crear també altres noves d'acord amb les actuals tendències i demandes", assenyala el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sueca, Julián Sáez.

Un Pumptrack és popularment considerat com un carril bici asfaltat en forma de circuit lúdic esportiu en el qual els usuaris i usuàries s'impulsen sense necessitat de pedalar, és a dir, aprofitant les inèrcies d'ondulacions i corbes peraltades. "En qüestió de dies, els xiquets, xiquetes, joves i les famílies podran disfrutar de les instal·lacions en un lloc segur sense cap mena de conflicte amb vianants o vehicles del trànsit rodat", incidix Julián Sáez. L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, s'ha referit també a la "febre dels Pumptrack" que ha provocat que en els últims anys s'hagen construït "almenys 30 instal·lacions d'este tipus en la Comunitat Valenciana".

"A Sueca comptarem amb un dels millors Pumptrack de la província, que a més permetrà albergar competicions oficials en un futur", ha destacat Vázquez, qui ha remarcat també que "el seu disseny i construcció s'està realitzant per una empresa especialitzada segons les especificacions tècniques de la Unió Ciclista Internacional (UCI) i la Real Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC)".

Pujar