elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca entrega els premis del sorteig de cartes del Pare Noel

Sueca entrega els premis del sorteig de cartes del Pare Noel
  • Les cinc cartes afortunades han obtingut targetes regal per valor de 50 euros per a gastar en el comerç local

El saló de plens de l'Ajuntament va acollir ahir a la vesprada el lliurament dels premis, en forma de targetes per a consumir en el comerç local, als xiquets i xiquetes guanyadors del Sorteig de les Cartes del Pare Noel durant les passades festes nadalenques. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Comerç, Manoli Egea; i el president de l'associació de comerç local Arrima't, Tony Landete; els quals van ser els encarregats d'entregar les targetes regal als xiquets i xiquetes afortunats.

Els menors van acudir acompanyats dels seus familiars sense poder dissimular les seues cares d'il·lusió i satisfacció per haver sigut premiats en esta iniciativa que la Regidoria de Comerç ha posat en marxa, un any més, amb l'objectiu, no sols que els xiquets tinguen un al·licient extra quan entreguen la seua carta sinó també de beneficiar als xicotets negocis de la ciutat fent que els premis en forma de targetes regal es transformen en compres en el comerç local i, d'esta manera, els diners es queden en el municipi. “La nostra pretensió amb les iniciatives que duem a terme, és beneficiar al xicotet negoci de Sueca. Per esta raó, tots els diners que l'Ajuntament inverteix en estes campanyes en forma de targetes estan destinats a afavorir que la ciutadania realitze les seues compres a Sueca i que conega la gran varietat de comerços que hi ha a la nostra ciutat”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha expressat també la seua satisfacció en comprovar les cares d'emoció i il·lusió dels xiquets i xiquetes afortunats.

En esta ocasió, les cartes seleccionades en el sorteig van ser les escrites pels xiquets i xiquetes: Dídac A.G.; Martina O.F.; Daniel R.B.; Ona L.C.; i Gerard M. O. Tots ells han obtingut un premi de 50 euros per a utilitzar en els comerços locals adherits a la campanya.

Pujar