elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca entrega els premis del Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons en forma de targetes regal per a utilitzar en el comerç local

Sueca entrega els premis del Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons en forma de targetes regal per a utilitzar en el comerç local

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç, ha entregat els premis del III Concurs de Decoració Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes, als afortunats que en esta edició han aconseguit algun dels suculents premis en forma de targetes regal per a consumir en el comerç local. En l'acte, han sigut presents l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Comerç, Manoli Egea; i el president de l'associació de comerç local Arrima't, Tony Landete.

    “La idea d'este concurs és una iniciativa que vam posar en marxa fa tres anys, propiciada per la situació de pandèmia i amb la intenció d'aportar un poc d'il·lusió a un Nadal molt diferent al que estàvem acostumats. L'acceptació ha sigut molt bona i, per a nosaltres, suposa un motiu extra de satisfacció poder col·laborar de nou amb el comerç local, ja que l'Ajuntament aporta una quantitat de diners en premis perquè s'utilitzen en els xicotets negocis de la ciutat”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea.

    En esta ocasió, els afortunats guanyadors han sigut: en la categoria de Comunitat de Veïns, un edifici situat al carrer Joan Bosco, els quals han obtingut un premi de 700 euros; en Habitatge Unifamiliar, Vicente M.F., amb un premi també de 700 euros; en Façana, Lorena M.T., agraciada amb un premi de 500 euros; en Balcó, Sales G.C., amb un premi de 500 euros; i en Finestra, María Josep C.M., qui ha aconseguit un premi de 400 euros. “En entregar-los estes targetes regal, aconseguim que tots eixos diners s'invertisquen en el comerç local i no isquen de Sueca. Volem donar les gràcies a tots els participants pel seu esforç i el gust que han tingut en les decoracions, contribuint així a crear un ambient nadalenc especial a la nostra ciutat”, en paraules de Manoli Egea.

    Pujar